relatiemedia op maat

logo van Cadmes

Cadmessenger voorjaar 2013

Voor leverancier Cadmes uit 's-Hertogenbosch maakten we in het voorjaar van 2013 twee versies van de Cadmessenger.

Sinds 2004 verschijnt het magazine Cadmessenger op de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt, en sinds 2012 ook in Duitsland. De opdrachtgever voor dit magazine is Cadmes in 's-Hertogenbosch, leverancier van software, training en support op het gebied van CAD, CAM, CAE, PDM en PCF. Cadmessenger wordt gedrukt bij Roto Smeets Grafiservices in Utrecht. Sandd draagt in Nederland zorg voor de verspreiding en De Post in België. De oplage is 6.500 stuks in Nederland en 4.000 stuks in Duitsland.

Beide edities verschijnen in oblongformaat 235x250mm en worden gedrukt op 200 grams houtvrij gesatineerd machine coated papier in een omvang van 12 pagina's per editie.

Cadmessenger voorjaar 2012

Voor leverancier Cadmes uit 's-Hertogenbosch maakten we in het voorjaar van 2012 twee geheel vernieuwde versies van de Cadmessenger.

Sinds 2004 verschijnt het magazine Cadmessenger op de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt, en sinds 2012 ook in Duitsland. De opdrachtgever voor dit magazine is Cadmes in 's-Hertogenbosch, leverancier van software, training en support op het gebied van CAD, CAM, CAE, PDM en PCF. Cadmessenger wordt gedrukt bij Roto Smeets Grafiservices in Utrecht. Sandd draagt in Nederland zorg voor de verspreiding en De Post in België. De oplage is 6.500 stuks in Nederland en 4.000 stuks in Duitsland. Het geheel nieuwe ontwerp verschijnt in oblongformaat 235x250mm en wordt gedrukt op 200 grams houtvrij gesatineerd machine coated papier in een omvang van 8 pagina's per editie.

Cadmessenger van Cadmes

Sinds 2004 verschijnt het magazine Cadmessenger op de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt. De opdrachtgever voor dit magazine is Cadmes in 's-Hertogenbosch, leverancier van software voor de maakindustrie. De laatste drie edities zijn geheel door Van Dijk Custom Media verzorgd. Sinds najaar 2010 verschijnt Cadmessenger ook in het Duits. Cadmessenger wordt gedrukt bij Roto Smeets Grafiservices in Utrecht. Sandd draagt in Nederland en Duitsland zorg voor de verspreiding en De Post in België. De oplage is 15.000 stuks.