relatiemedia op maat

Acer Touch Move Work Brochure 2015

Acer for Education 2014

Acer for Education 2014 Voor  Acer Computer uit 's-Hertogenbosch maakten wij in maart 2015 een Nederlandstalige en Franstalige brochure voor de zakelijke markt: Acer Touch Move Work.

Acer Touch Move Work is een brochure voor ICT-beslissers in de Benelux die direct of indirect te maken hebben met de aanschaf of het gebruik van computerapparatuur binnen hun organisatie. De brochure bevat productinformatie en cases die ondersteuning bieden bij het nemen van de juiste beslissing over de verbetering van de ICT-infrastructuur binnen de betrokken organisaties.

In totaal 12 pagina's gedrukt op 170 grams houtvrij machinecoated papier, 170 x 240 mm staand. De totale oplage bedraagt 9.000 exemplaren.Ook deze uitgave werd gedrukt bij Roto Smeets Grafiservices in Utrecht.

De brochure is in twee standaardversies verschenen voor Acer Computer zelf. Daarnaast is het magazine nog gepersonaliseerd voor een aantal partners van Acer Computer. In het Nederlands voor Aces Direct, Econocom, Infotheek, Misco en Redcorp. In het Frans voor Econocom en Redcorp

Klik op de covers om de magazines te bekijken