relatiemedia op maat

logo van Acer

 

Acer Touch Move Work Brochure 2015

Acer for Education 2014

Acer for Education 2014 Voor  Acer Computer uit 's-Hertogenbosch maakten wij in maart 2015 een Nederlandstalige en Franstalige brochure voor de zakelijke markt: Acer Touch Move Work.

Acer Touch Move Work is een brochure voor ICT-beslissers in de Benelux die direct of indirect te maken hebben met de aanschaf of het gebruik van computerapparatuur binnen hun organisatie. De brochure bevat productinformatie en cases die ondersteuning bieden bij het nemen van de juiste beslissing over de verbetering van de ICT-infrastructuur binnen de betrokken organisaties.

In totaal 12 pagina's gedrukt op 170 grams houtvrij machinecoated papier, 170 x 240 mm staand. De totale oplage bedraagt 9.000 exemplaren.Ook deze uitgave werd gedrukt bij Roto Smeets Grafiservices in Utrecht.

De brochure is in twee standaardversies verschenen voor Acer Computer zelf. Daarnaast is het magazine nog gepersonaliseerd voor een aantal partners van Acer Computer. In het Nederlands voor Aces Direct, Econocom, Infotheek, Misco en Redcorp. In het Frans voor Econocom en Redcorp

Klik op de covers om de magazines te bekijken

 

 

Acer Chromebook Special 2014

Acer Chromebook Special 2014In het voorjaar van 2014 verscheen de Acer Chromebook Special voor leverancier Acer Computer uit 's-Hertogenbosch.

In deze special, gericht op het onderwijs, worden alle voordelen van het gebruik van Chromebooks uitgebreid behandeld. Het magazine telt 12 pagina's en is uitgevoerd op 170 grams houtvrij silk machine coated papier,in een staand A4-formaat. Het drukwerk werd verzorgd door drukkerij Roto Smeets Grafiservices in Utrecht die de special in een oplage van 14.500 stuks drukte.

De inhoud van het magazine kwam tot stand met medewerking van Google.

 <<< Klik op de cover om het magazine te bekijken

Acer for Education 2014

Acer for Education 2014Voor leverancier Acer Computer uit 's-Hertogenbosch maakten wij begin 2014 opnieuw een magazine voor de educatiemarkt: Acer for Education.

Acer for Education is een brochure voor docenten en ondersteunend personeel in de Benelux die direct of indirect te maken hebben met de aanschaf of het gebruik van computerapparatuur binnen hun onderwijsinstelling. Het magazine bevat uiteraard productinformatie, maar ook uitleg over het belang van de verbetering van de ICT-infrastructuur in het onderwijs.

In totaal 24 pagina's gedrukt op 170 grams houtvrij machinecoated papier, A4 formaat (210 x 297 mm staand). De oplage bedraagt 15.500 exemplaren.Ook deze uitgave werd gedrukt bij Roto Smeets Grafiservices in Utrecht.

Klik op de cover om het magazine te bekijken >>>

 

 

Acer Mobility Leaflet 2013

Acer Mobility Flyer 2013In het najaar van 2013 verscheen de Acer Mobility Leaflet voor leverancier Acer Computer uit 's-Hertogenbosch.

De flyer toont in acht pagina's het mobiele gamma van Acer Computer en is bedoeld om partners en klanten van Acer te informeren over de aantal nieuwe mobility producten. Het drukwerk, op 170 grams houtvrij silk machine coated papier, werd verzorgd door drukkerij Roto Smeets Grafiservices in Utrecht die het leaflet in een oplage van 5.000 stuks drukte. Het formaat van de flyer is 170 mm x 240 mm staand.

Eind 2013 verschenen negen custom versies, die voor resellers van Acer zijn gepersonaliseerd met logo, adresgegevens en bedrijfsinformatie. De bedrijven die voor een custom versie kozen zijn: Actacom, ACES Direct, Bloemendaal Consultancy, Connect Works, Infotheek, Libra ServiceQuibus en Socia ICT Solutions. IT-leverancier Bechtle in België liet zelf lokaal 3.000 exemplaren drukken.

<<< Klik op de cover om het magazine te bekijken

Acer Professional Magazine 2012

Cover Acer Professional Magazine 2012Voor leverancier Acer Benelux uit 's-Hertogenbosch hebben we in het najaar van 2012, net als in 2011, een mooi magazine gemaakt: Acer Professional Magazine.

Acer Professional Magazine is bedoeld voor klanten en prospects van Acer Benelux bestaat uit een aantal klantcases, productinformatie en informatie over Acer Benelux. Het magazine telt 32 pagina's en is geheel gedrukt op 200 grams papier. Het gebruikte papier is houtvrij en machinecoated. Het formaat is A4 en de totale oplage bestaat uit 20.000 exemplaren en is gedrukt bij Roto Smeets Grafiservices in Utrecht.

Klik op de cover rechts om het magazine te bekijken >>>

Acer B2B Magazine en Education Magazine 2011

Acer Education Magazine 2011Acer Business 2 Business Magazine 2011Voor leverancier Acer Computer uit 's-Hertogenbosch hebben we in het najaar van 2011 twee mooie magazines gemaakt: Acer B2B Magazine en Acer Education Magazine.

Het B2B Magazine is bedoeld als handboek voor resellers en bevat naast productinformatie ook een overzicht van alle partnerprogramma's van Acer Computer en een aantal klantcases. Het magazine telt 32 pagina's waarvan het binnenwerk is gedrukt op 200 grams en de cover op 250 grams papier. Al het gebruikte papier is houtvrij en machinecoated, afgewerkt met dispersielak op de buitenkant voor een mooie glossy finish. De lak zorgt tevens voor een langere houdbaarheid. De oplage bedraagt ruim 1100 exemplaren en werd gedrukt bij Roto Smeets Grafiservices in Utrecht.

Acer Education Magazine is een gids voor docenten in de Benelux die direct of indirect te maken hebben met de aanschaf of het gebruik van computerapparatuur binnen hun organisatie. Het magazine bevat productinformatie, klantcases maar ook uitleg over het belang van de verbetering van de ICT-infrastructuur in het onderwijs. In totaal 36 pagina's gedrukt op 170 grams houtvrij machinecoated papier. Ook deze uitgave werd gedrukt bij Roto Smeets Grafiservices in Utrecht.

 <<< Klik op de covers om de magazines te bekijken