relatiemedia op maat

Magazines

Van Dijk Custom Media is gespecialiseerd in het maken van relatiemagazines. Hieronder verstaan wij magazines die door bedrijven en instanties naar hun (zakelijke) klanten en partners worden gestuurd. Onderzoeken tonen keer op keer aan dat dit type magazines de band tussen de lezer en de leveranciers enorm versterkt. Nederlanders geven zelfs aan dat ze gemiddeld twintig minuten in een relatiemedium lezen. Bijna een derde leest het hele blad en tweederde leest de helft of meer. Relatiemedia bevorderen het imago van de uitgevende organisatie, en ze zetten aan tot actie.
Bekijk hier welke magazines wij al voor onze klanten hebben gerealiseerd.

Wij verzorgen het maken van een relatiemagazine van begin tot eind. Dat wil zeggen dat wij, na een persoonlijk gesprek, beginnen met een ontwerp waarin zowel vorm als inhoud worden vastgelegd. Daarna bepalen we op basis van een redactievergadering met de klant de definitieve inhoud van het magazine. Vervolgens zetten wij journalisten, fotografen, eindredacteuren en vormgevers aan het werk om de daadwerkelijke inhoud van het magazine te creëren. Last but not least regelen wij het drukwerk en de verzending. Kortom, een magazine op maat dat geheel door ons wordt verzorgd.
Voor een overzicht van de door ons gepubliceerde magazines kunt u kijken op het digitale publishing platform ISSUU

Voor het schrijven van artikelen maken wij gebruik van professionele journalisten die vele jaren ervaring hebben in hun specifieke vakgebied. Voor de afbeeldingen bij de artikelen zetten wij deskundige en creatieve fotografen in, of vallen wij terug op beeldbanken waarmee wij goede contacten onderhouden. Vormgeving en eindredactie worden eveneens verzorgd door ervaren krachten.

Door onze jarenlange samenwerking met de gespecialiseerde drukkerij Roto Smeets Grafiservices in Utrecht, en verzendhuis Sandd kunnen wij een product bieden van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.