relatiemedia op maat

Consultancy

Doordat wij veel unieke kennis van de publishing-markt hebben opgebouwd, is Van Dijk Custom Media in staat om hele specifieke maatwerk consultancy-diensten te leveren. Uiteraard op het gebied van het maken van media-uitingen (wij assisteren met onze expertise bij het maken van uw eigen magazine), maar bijvoorbeeld ook bij het in kaart brengen van de wensen en eisen van uw klanten d.m.v. het organiseren van focusgroepen of kennispanels.

In 2012 en 2013 hebben wij uitgeverij Sanoma Media geholpen bij het implementeren van een nieuw workflow-systeem. De taak van Van Dijk Custom Media beperkte zich in dit traject tot het in kaart brengen van de redactionele processen van de verschillende redacties van Sanoma Media, zodat de feitelijke implementatie van het workflow-systeem zo soepel mogelijk kon verlopen. Van Dijk Custom Media is via Graphit in Krommenie bij dit project betrokken geweest. De volgende titels zijn door ons geïnventariseerd:

101 Woonideeën, AutoWeek, Beau Monde, Esta, FAB, Fashionista, Fiets, FietsActief, ProCycling, Flair, Flow, Groter Groeien, Home and Garden, Kijk/KnowHow, Marie Claire, Moto73, Motor Magazine, Ouders van Nu, Panorama, Seasons, Truckstar, Tuin en Co, Viva, Vorsten Royale, Zin, Zeilen

Heeft u een bijzondere uitdaging op het gebied van publishing of aanverwante zaken en zoekt u iemand die u bij dit traject zou kunnen assisteren? Neem dan gerust contact met ons op, dan bekijken wij of wij uw project kunnen begeleiden.